φωτογραφια

φωτογραφια

Ένας φωτογράφος συνεργάζεται στενά με πελάτες για να τραβήξει φωτογραφίες ανθρώπων, τόπων και αντικειμένων μέσω της χρήσης της δημιουργικότητας και των τεχνικών ικανοτήτων με τον φωτογραφικό εξοπλισμό και λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών. Για να εξασφαλιστεί ότι επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, οι φωτογράφοι πρέπει να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες σχετικά με τις προσδοκίες τους για φέρουν εις πέρας αποτελεσματικά το έργο τους. Άλλα καθήκοντα περιλαμβάνουν τη σύσταση δημιουργικών ιδεών και λύσεων για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων και τη διατήρηση μιας επαγγελματικής εικόνας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΟΔΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΟΔΑΣ

Η φωτογραφία μόδας επικεντρώνεται στην εμφάνιση ρούχων και αντικειμένων μόδας. Είναι πιο συνηθισμένο σε διαφημιστικούς πίνακες, σε περιοδικά μόδας και σε μάρκες που σχετίζονται με τη μόδα. Η φωτογραφία συνήθως περιλαμβάνει μοντέλα που φορούν τα προϊόντα της κάθε επιχείρησης.Η φωτογραφία μόδας υπήρχε σχεδόν όσο υπήρχε η ίδια η φωτογραφία. Αυτό το είδος άλλαζε πάντα με την εποχή. Η κατανόηση των νέων τάσεων, η δημιουργία νέων και η χρήση προηγούμενων ως μέσο έμπνευσης είναι ανήκουν στα βασικά στοιχεία φωτογραφίας. Οι φωτογράφοι δεν διασφαλίζουν απλώς ότι έχει τραβήξει τη σωστή φωτογραφία. Ελέγχουν επίσης τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων.

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Η φωτογράφιση προϊόντων είναι ένας τύπος εμπορικής φωτογράφισης που περιλαμβάνει τη λήψη φωτογραφιών προϊόντων για εμπορική χρήση. Το προϊόν μπορεί να είναι ένα είδος ή ένα φαγητό ή έτοιμο πιάτο. Γενικά, ωστόσο, ένα προϊόν στη φωτογραφία προϊόντων είναι αρκετά μικρό για να κάθεται πάνω από ένα τραπέζι.

Η φωτογραφία προϊόντος έχει στόχο να απεικονίσει ένα αντικείμενο με ελκυστικό ή ενδιαφέρον τρόπο. Συνήθως, η εικόνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πώληση του προϊόντος. Η φωτογραφία που προκύπτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν κατάλογο, φυλλάδιο ή σε ιστοσελίδα. Κάθε φορά που ανοίγετε μια διαφήμιση, όπως μια εβδομαδιαία διαφήμιση από το τοπικό παντοπωλείο σας ή επισκέπτεστε μία ιστοσελίδα όπου πωλούνται αντικείμενα θα δείτε παραδείγματα προϊοντικής φωτογράφισης.

Ο απώτερος στόχος στη φωτογράφιση προϊόντων είναι να καταγράψει μια ρεαλιστική εικόνα του αντικειμένου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους πιθανούς αγοραστές να έχουν μια ιδέα για το πώς είναι στην πραγματικότητα το προϊόν. Είναι πολύ σημαντικό αφού ο αγοραστής δεν θα έχει την ευκαιρία να εξετάσει το αντικείμενο αυτοπροσώπως. Δεν μπορούν να αγγίξουν ή να αισθανθούν το αντικείμενο, επομένως είναι δουλειά του φωτογράφου του προϊόντος να μεταφέρει την εμφάνιση και την αίσθηση του αντικειμένου μέσω του φακού της κάμερας. Ουσιαστικά, ο στόχος της προϊοντικής φωτογράφισης είναι η ελκυστικότητα και ο ρεαλισμός.

διαφημιστικά βιντεο

διαφημιστικά βιντεο

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους ένα Brand μπορεί να διαφοροποιηθεί και να ξεχωρίσει από άλλες εταιρείες, είναι η χρήση βίντεο. Το βίντεο, όπως και η φωτογραφία, έχει γίνει ένας από τους κύριους τρόπους παρουσίασης προϊόντων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βίντεο ανανεώνει τη ροή το κάνει πιο ενδιαφέρον για το κοινό. Διαφορετικές τεχνικές (stop motion κ.λπ.) μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα μιας μάρκας, καθιστώντας την πιο επαγγελματική και αξιόπιστη.

Το βίντεο είναι επίσης χρήσιμο σε έναν ιστότοπο, κυρίως στην κύρια σελίδα, εμφανίζοντας εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενό της και κάνοντας τον πελάτη να αναζητά περισσότερα.